torstai 9. toukokuuta 2019

Toiseksi viimeinen työpäivä


Lähdimme asunnolta muka ajoissa, välttääksemme aamuruuhkan..toisin kävi. Kadut ovat tukkeessa, koska kaupungin halki menee junarata ja junan tuloa pitää odotella aika pitkään. Ajoimme töihin toista reittiä, mutta sekin oli tukkeessa. Ehdimme kuitenkin ajoissa jäteasemalle.


Tänä aamuna oli tuollainen outo valoilmiö taivaalla. Aurinko paistoi, ihanaa!


Tämä on jäteaseman taukotila. Heli laittoi nurkassa olevaan jääkaappiin eväitään ja yllätys yllätys, ovi irtosi osaksi saranoiltaan. 😁 


Ja siinä  otettiin sitten aamukahvit/teet ennenkuin lähdimme patsastelemaan pihalle, että mitä siellä tapahtuu.


Siihen oli sitten jäänyt jonkun työmiehen kahvi jäähtymään.


Frank taitaa olla linssilude, aina poseeraamassa, jos sattuu kameran näkemään. Tänään hän sanoi että voimme katsella mitä ympärillä tapahtuu ja chillailla. Aikamme käpsehdittyämme otimme harjan ja lapion. Siivosimme lasinsiruja ja muuta roskaa pois alueelta.


Kuvia lähinnä elektroniikan vastaanottoalueelta.



Kontit on juuri tyhjennetty isompiin kuljetuskontteihin.


Kuvassa Frank nostaa trukilla jääkaappeja ja pakastimia kontin kyytiin. Pidimme ruokatunnin ja kysyimme voisimmeko lähteä tekemään jonnekin blogia ja kouluhommia, se sopi, koska meillä ei juuri ole tuolla asemalla mitään tekemistä. Ihan mukava päivä, aurinko paistoi ja oli melko lämmintä. Väsyttää ihan kamalasti, onneksi voimme kohta lähteä asunnolle.

-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommenteista!