perjantai 26. huhtikuuta 2019

valmiina lähtöön

Ensin sitä mietittiin, asiasta innostuttiin... "lähdettäiskö - no hitto, lähdetään!!" Välillä jo luovuttiin koko hankkeesta, kun mistään ei mitään kuulunutkaan. Mutta totta siitä lopulta tuli, kun eräänä sunnuntaina Hannelelta tuli kauan kaivattu viesti, että meille on kuin onkin löytynyt harjoittelupaikka Saksasta! Sitten vaan papereita kuntoon ja reissua järjestelemään.

Kohteemme on AWA Entsorgung GmbH, suuri saksalainen jätealan yritys. Se sijaitsee Eschweilerissa, Kölnin ja Aachenin välissä, lähellä Hollannin ja Belgian rajaa. Kyseessä on noin 800 000 ihmisen jätteistä huolehtiva yritys, joten ihan pikkuinen mesta ei ole kyseessä!! 

Meidän kv-reissu ja harkka-aika on melko lyhyt, olemme matkalla vain pari viikkoa ajalla 27.4.-11.5.2019, mutta meitä se ei oikeastaan haittaa. Mukava päästä katselemaan maailman menoa, mutta ihan kiva sitten jo palata aika pian takaisin kotiinkin. Sitä paitsi meillä on vielä viimeiset koulujutut reissun jälkeen edessä, Paulalla alkaa piakkoin työt jne. Eli tällainen pieni ekskursio on aivan riittävä meille!

Nyt meillä on siis matkajännitys huipussaan, sillä reissumme starttaa huomenna! Kaiken PITÄISI olla valmiina... Lennot on varattuna välille Helsinki-Düsseldorf ja lentokentältä on vuokrattuna auto, jolla sitten hurautamme Eschweileriin, josta olemme vuokranneet Airbnb:n kautta mukavan asunnon. Rokotuksetkin on hankittuna - pistätimme molemmat yhdistelmärokotteen AB-hepatiitin varalle, sillä olemme kuitenkin jätteiden kanssa tekemisissä. Passit on uusittu, ajokortit on varmistettu olemaan EU-kelpoiset, matkalaukkujen koko on tarkistettu, kauppojen aukiolojakin tsekattu, viestit on sinkoilleet pakattavien kamppeiden mietinnän suhteen, karttoja on tulostettu jne.

Tänään olemme käyneet vielä koululla Hannelen briiffauksessa, saaneet mukaamme läjän sopimuksia ja muita papereita sekä isosti tsemppiä matkaan. Kiitos järjestelyistä Hannelelle, Aulille ja opettajallemme Anna-Leenalle myös.

Huomenna se on sitten menoa, joten ei muuta kun bis Morgen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommenteista!