maanantai 29. huhtikuuta 2019

ensimmäisiä tunnelmia


Saavuimme Helsinki-Vantaalle Helin miehen kyydillä noin kello 14.30. Heli oli tehnyt lähtöselvityksen jo aiemmin, joten menimme suoraan turvatarkastukseen. Siellä alkoi portti piippaamaan koska minulla oli vyö, jossa on iso metalli solki. Otin vyön pois ja homma toimi pääsimme jatkamaan matkaan.  Kuvassa olemme odottamassa pääsyä koneeseen. Heli on lentämisessä vanha konkari ja minä ihan noviisi, siis ensimmäinen kerta kun lähden lentoon. Jännittää!


Koneeseen päästyämme etsimme omat paikkamme, jotka varasimme viimetipassa... ja hyvä että olin Helin vieressä, koska noustessa alkoi ilmeisesti verenpaineet menemään liian alas ja tuntui että pyörryn. Heli oli tukena ja jutteli minulle, kun kyyti tasaantui olokin helpotti ja ihastelimme maisemia. Otimme muutaman kuvan koneessa, pilvien keskellä. Aivan uskomattoman hienoja maisemia. Mitähän pilviä nämä ovat? Juurihan näitä Askon kanssa opiskeltiin... Olisiko ohutta yläpilveä?


Taisimme olla äänessä koko matkan, voi kanssamatkustaja parkoja.😆


Saksan rypsipellot kukkivat jo.


Lento meni ihan hyvin kunnes aloimme laskeutua ja taas yllätti se sama huono olo kuin noustessa. Onneksi Heli oli tukena. Pääsimme ehjänä maahan ja lähdimme etsimään autovuokraamoa. Düsseldorfin kenttä on aika paljon isompi kuin Helsinki-Vantaa, joten meni hetken aikaa ennen kuin löysimme sen. Kun paperihommat oli hoidettu ja saimme avaimet käteen alkoi oikean parkkihallin etsintä.


Tottakai menimme väärään parkkihalliin. Aikamme pyörittyämme löysimme oikean parkkihallin, jossa kuvassa oleva menopelimme oli. Kun olimme varmuuden vuoksi kuvanneet auton, söimme eväitä ja laitoimme googlemapsiin määränpäämme. Heli ajoi meidät Eschweileriin.


Matkalla ajokeli oli märkä. Mutta saimme kuitenkin nähdä hienoja maisemia, sateenkaaren ja auringonlaskun. Kuvassa olevia tuulimyllyjä näkyi pitkin matkaa ja paljon.


Asunnon luona alkoi taas nousta pikku paniikki, kun emme löytäneet autolle parkkipaikkaa vaikka sellainen piti olla asunnon ulkopuolella. Onneksi kuitenkin saimme auton parkkiin 100 metrin päähän toiselle kadulle. Asunnolla meitä odotti ruokaa, jonka ystävällinen vuokraisäntämme oli meille hommannut. Pääsimme perille klo 21.30 paikallista aikaa ja osa kaupoista oli jo kiinni ja osa kohtapuoleen sulkeutumassa.


Spagetit kiehumaan.


Erittäin hieno spagetti annos pestokastikkeen kera.


Vuokraisäntä oli sitten pedannut näin ja ei sitten jaksettu muuttaa toista nukkumaan toiseen huoneeseen.. nukuttaa se näinkin.

-Paula-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommenteista!